FORSIDE BAND  GALLERI  MUSIKKEN DEMO  TECH RIDER BOOKING


August 2019

Miss Molly Band

Spillede op til sommerfesten
i Fladså ved Næstved


 Dansevenligt publikum
-
Se mere her

Juni 2019

Miss Molly Band

Spillede op til 2x60 for
Marianne & Jimmy i Ebeltoft


Super publikum - Se mere her

Marianne Midtgaard Nord Syd Øst Vest
Miss Molly Band var bedst til vores fest i Ebeltoft.
Tak for musikken og sangen,- og dansen. Vi var 55 personer mellem 26 og 75 år. Vores og vores gæsters bedste anbefalinger

😀🇩🇰💃


Juni 2019

Miss Molly Band

Underholdt på Center Amager
for et feststemt publikum

Se mere her


Maj 2019

Miss Molly Band

Fyrede den af for  afgangsklasserne på Fuglsanggårdsskolen

Her Virum Hallen

Se mere her


Juni 2018

Miss Molly Band

Spillede op til 2x50 for
Lennart & John, der selv var vakse ved mikrofonerne på

Last Night a DJ Saved My Life






Juli 2017

lørdag den 22. juli
kl. 11-13

Miss Molly Band

Spiller til sommer-lørdage i Faxe.

Mød os på Vinkældertorvet
i Faxe lørda

fri éntre


Læs hele artiklen her




   

Juli 2017

 Bryllupsdag på Holmen
Anmeldelser (5/5)



Læs hele artiklen her


Maj 2017

Miss Molly Band

Pressemateriale

Kontakt os for nærmere oplysninger om plakaten
til dit spillested.




Besøg os på www.123festmusik.dk/missmollybanddk  

September 2015

Bryllupsfest i Hørsholm
Anmeldelser (5/5)

Miss Molly Band spillede to sæt, startende med brudevalsen, til vores bryllup. De formåede et skabe en super fest på dansegulvet, men stadig på et lydniveau, sådan at de gæster, der blot ønskede at sidde og snakke, sagtens kunne føre en samtale uden at få blæst ørerne ud. Det var skønne 80'er-90'er hits efter aftale, som folk kendte og kunne danse med på. Vi lagde dårlig mærke til at bandet var ankommet, selvom det var under maden. De satte stille og roligt udstyr op og sørgede for at afmåle plads til at der nok danseplads. Helt klart nogle vi vil anbefale til andre.

Læs hele artiklen her
Støt brysterne - Gladsaxe Stadion

Oktober 2014

Støttefest på 
Gladsaxe Stadion

Støtten gik til et godt formål, Støt brysterne, hvor der blev samlet ind og danset igennem hele natten til tonerne af Miss Molly Band

Læs hele artiklen her  

Støt Brysterne 2014

Støt Brysterne - Gladsaxe Stadion 2014
 

August 2014

Helsingborg by night

Miss Molly Band underholdt med en open air koncert til bryllup i de flotte omgivelser på Möllebacken.

Læs hele artiklen her

 

Bryllupsfest i Hälsingborg



Miss Molly Band
Vi spiller tiil alle slags fester

Kontakt os for det rigtige tilbud til netop
din fest.

Så er du sikker på, at du får den rigtige
musik, til den rigtige pris, hvor alle bliver
glade og får danset godt igennem.



Maj 2014

Sweden here We comes

Masser av ABBA-låter ... enligt Niller' :-)

Superparty "hinsidan"

Læs hele artiklen her

 

  Så' det julefrokost December 2013

"I storm og slud"        -
Miss Molly Band, drog ud - under orkanen Bodil og sørgede for at alle alligevel fik en rigtig god julefrokost"

 

Læs hele artiklen her

Der var ikke plads nok på gulvet, så vi fortsatte på bordene - så' det julefrokost

   Brudevalsen

September 2013

 

"Miss Molly Band holdt ud til den lyse morgen og gjorde vores bryllupsfest til den allerbedste"

 

Læs hele artiklen her

Jeg vil la' lyset brænde

 så kom der fart på
 dansegulvet, se mere
her

Anmeldelse August  2013

 

"Miss Molly band var meget punktlige og levede op til det vi havde aftalt til punkt og prikke. De gjorde vores bryllup til den fedeste fest"

 

Læs hele artiklen her

Hot Stuff

Bryllup på Svogerslev Kro

Danmarks Bedste Festmusik august 2013
I denne uge præsenterer vi bandet Miss Molly band,  Vi har valgt Miss molly Band som Ugens artist fordi de har en flot præsentationsside, og fordi vi gerne ville høre mere om erfarringerne med at få jobs i Sverige. Miss molly band har endnu ikke fået nogen anmeldelser igennem 123Festmusik, men vi er sikker på at det er en fest når de optræder.
 
Læs hele artiklen her

 

Hvad gør
Miss Molly Band unikt?

Vores repertoire er meget bredt, og kan
derfor tilpasses næsten enhver arrangørs
ønsker måske lige med undtagelse af heavy
metal og himmelhunden for at ta’ 2 yderpunkter.
Vi er 5 individer der tilsammen skaber en helhed
og en samklang der gør, at vores musik lyder
afvekslende og aldrig bliver kedeligt at lytte
eller danse til.

 

Lokalavisen juli 2010

Læs hele artiklen her
 
hYildiz Akdogan Juni 2009

Der skal lyde en stor tak til: Brønshøj/Vanløse og Bispebjerg kredsen samt HK Danmark for det flotte arrangement, og     til Miss Molly Band og Karen Mukupa for underholdningen.

Læs hele artiklen her

NOSTALGI: MISS MOLLY BAND GENNEM TIDERNE - SE & LYT: ARKIVET